CPO - Geldersche Woningbouw

CPO

afbeeldingCPO

Wat betekent CPO?

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat een groep mensen, elkaars toekomstige buren, zelf een woningbouwproject ontwikkelen. Het grote voordeel hiervan is dat er geen projectontwikkelaar tussen zit die dus ook niet betaald hoeft te worden. Daarbij heeft u als toekomstige bewoner invloed op het ontwerp van de woning en van de omgeving.

CPO bouwen

Het ontwerpen van de woningen met CPO gebeurt net als bij alle andere woningen gewoon bij Geldersche Woningbouw. Onze eigen ontwerpers kunnen na een eerste gesprek al een impressie van het project maken. Een externe architect is dus niet nodig.

De deelnemers van de CPO hebben uiteraard verschillende meningen en daarom is het handig om vooraf eerst met elkaar te bespreken welke wensen er zijn en welke eisen vanuit de gemeente er al zijn. Als dat duidelijk is kan het ontwerpen een stuk sneller verlopen.

De uitstraling van de woningen is belangrijk. Bekijk de basismodellen van de vrijstaande woningen. Zo is het al mogelijk om te bepalen welke stijl de houten CPO woningen moeten krijgen.

Voorbeeldwoning

In onze showroom staat een houten woning. Zo kunt u de ruimte en de kwaliteit ervan ervaren. Maak gerust een afspraak, we geven u graag de ruimte!

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.