Een casco woning op jouw vrije bouwkavel? Ontdek de voordelen

De voordelen

Eigen ontwerpen

Eigen ontwerpen

Doordat wij werken met onze eigen en uw ontwerpen, heeft u geen externe architect nodig. Ondanks dat u geen externe architect heeft kunt u alsnog uw creatieve geest uw gang laten gaan. Want wij denken graag met u mee. Juist doordat wij maatwerk leveren is er van alles mogelijk. Wij luisteren graag mee met de wensen die u heeft en vullen deze aan met onze kennis en expertise. Laten we samen uw houten woning ontwerpen.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan, kom dan gerust een keer langs of neem contact met ons op. Wilt u er op dat moment zeker van zijn dat u één van onze adviseurs ter beschikking heeft, maak dan van te voren even een afspraak.

Vaste prijs

Vaste prijs

Ondanks de sterk stijgende houtprijzen, geven wij altijd een vaste prijs af voor de houtbouw. Zonder dat er enige onzekerheid kan komen over de prijs. Want zodra u de order heeft getekend, kunnen er geen wijzigingen meer in de prijs plaatsvinden. Zo kunnen we niet alleen met elkaar, maar ook op elkaar bouwen. Ook als de houtprijzen weer sterk gaan stijgen staat de prijs van uw houtbouw vast.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoge bouwsnelheid

Hoge bouwsnelheid

Door onze hoge bouwsnelheid is uw houtbouw binnen 2 weken wind- en waterdicht. Dat komt doordat wij prefab bouwen. Prefab bouwen vergt een hoop voorbereiding. Voordat we het prefab gaan bouwen in de werkplaats maken we eerst technische tekeningen.

Onze werkplaats is modern en efficiënt ingericht op het prefab bouwsysteem. Wij als bedrijf hebben al veel ervaring op kunnen doen op het gebied van prefab bouwen. Prefab bouwen heeft veel voordelen; zo heeft het weinig kosten op locatie, is het energiezuinig doordat wij niet maandenlang naar de bouwplaats hoeven te rijden; doordat de houtbouw waterdicht is krijgt u geen water in uw bouwwerk. Een houten woning heeft geen droogtijd en hierdoor kunt u er gelijk van genieten.

Snelle levertijd

Snelle levertijd

Door onze snelle levertijd kan uw houten huis binnen één jaar geleverd worden. Zo kunt u al snel gaan genieten van wat er staat. Juist doordat wij prefab bouwen zijn wij maar een aantal dagen op uw kavel om te bouwen. Wij maken alles op maat in onze werkplaats en zodra wij op uw kavel zijn, hoeven we de prefab elementen alleen nog maar op te bouwen.

De meeste wachttijd zit vaak in de vergunningstrajecten. Gelukkig kunnen wij u hierbij van de juiste middelen voorzien, zodat ook deze trajecten vaak goed verlopen. Heeft u concrete bouwplannen en wilt u niet al te lang wachten? Kom dan onze modelwoning in Kootwijkerbroek bekijken.

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.