Werkwijze - Geldersche Woningbouw

Werkwijze

Wij houden van een goede samenwerking.

Waar is het begin en wat kunt u verwachten? Dat geven we hier in een aantal stappen weer. In ieder geval zorgen we voor een goede samenwerking zowel voor, tijdens als na de bouw van uw houten woning.

 

 

1. Aanvraag & showroombezoek

1. Aanvraag & showroombezoek

De eerste stap richting uw eigen houten woning begint met een aanvraag via de website, een mail of een belletje. Vervolgens is het mogelijk een afspraak in te plannen zodat u een kijkje in onze showroom kan nemen. Samen met onze adviseur kunt u de verschillende materialen, opties en onze modelwoning bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. We geven u vrijblijvend advies zodat u weet hoe u daarna verder kunt.

2. Uitwerken ontwerp & offerte

2. Uitwerken ontwerp & offerte

De tweede stap is het uitwerken van het ontwerp. We zetten al uw wensen op papier. Ook is het handig alvast een kavelpaspoort mee te nemen. Dan zijn we op de hoogte van de randvoorwaarden als we uw gekozen basismodel gaan uitwerken. Als de hoogte van uw investering overeenkomt met wat u in gedachten had, werken we alles netjes uit. Naast het ontwerp en de offerte ontvangt u nog iets extra’s. We maken namelijk een fotorealistische impressie van uw houten woning zodat u vooraf het eindresultaat al kunt bekijken. Tot slot tekent u, wanneer u verder wilt, de order onder voorbehoud van vergunning.

3. Vergunning

3. Vergunning

Voordat we verder kunnen moet er eerst een vooronderzoek gebeuren. Wij leveren dan gevelaanzichten, plattegronden, etc. aan bij de gemeente. Als de uitkomst positief is, gaan we door voor de omgevingsvergunning. Technische details worden uitgewerkt en verschillende berekeningen worden gemaakt. Hierbij kunt u denken aan constructieberekeningen, Beng berekeningen en ook toetsing bouwbesluit met de daglicht en ventilatie berekeningen. De gemeente toetst dan of de ontworpen woning en berekeningen voldoen.

4. Definitieve keuzes

4. Definitieve keuzes

In de voorgaande stappen zijn we al ver gekomen als het gaat om de uitstraling van de woning. De details zoals het type deurbeslag, de plinten, details van de installaties, type binnendeuren en kozijnen worden nu bepaald. Op deze manier maakt u ook de binnenkant van de woning uniek voor uzelf. De projectleider helpt u hierbij zodat alles overzichtelijk blijft en u de juiste keuzes kunt maken.

5. Planning

5. Planning

Voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden moet er een en ander worden afgestemd met andere partijen. Onze projectleider zorgt ervoor dat de planning duidelijk is en dat alles op tijd gebeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het grondwerk, de fundering en het isoleren en aftimmeren van de binnenkant.

6. Realisatie

6. Realisatie

Nu gaat het dan echt gebeuren! In de werkplaats bouwen de ervaren houtskeletbouwers met geavanceerde machines de prefab elementen op. De manier van bouwen is snel, gecontroleerd en zorgt voor een korte bouwtijd op de kavel zelf. Na de voorbereiding in de fabriek komt een plaatsingsteam de houten woning bouwen. Binnen enkele dagen staat er dan een wind- en waterdichte woning!

Na het opleveren van de woning kan het natuurlijk zo zijn dat u onze hulp nog nodig hebt. Gelukkig staat ons serviceteam dan voor u klaar. Wij bouwen graag aan een toekomst voor degene die graag voor ruimte gaat.

Wat zeggen klanten over ons

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze modelwoning bij ons in de showroom. Het is handig om daarvoor een afspraak in te plannen. Dan weet u zeker dat er een adviseur voor u klaar staat.

Bekijk projecten

Bekijk projecten

Bezoek de showroom

Bezoek de showroom

Ons team

Ons team

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.