Partners - Geldersche Woningbouw

Partners

afbeeldingPartners

Samen met onze partners stemmen wij alles perfect af.

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. Of het nu gaat om een sandwichpanelen dak, thermisch gemodificeerd hout, of een prachtige keuken in uw nieuwe houten woning.

Zo heeft u geen zorgen en kunnen wij ons richten op hetgeen waar we echt goed in zijn. Houten woningen bouwen.

Thermino

Thermino

Vaak raden we bij een onderhoudsarme woning thermisch gemodificeerd hout aan. Dit is hout dat dusdanig behandeld wordt dat het verder geen onderhoud meer nodig heeft. Het hout is goed bestand tegen weersomstandigheden, en schimmels of insecten maken geen kans. Thermische modificatie geeft houtsoorten ook een hele mooie warme kleur. Zo geniet u droog en warm van uw prachtige woning zonder teveel onderhoud.

Thermino maakt duurzaam thermisch gemodificeerd hout. Door een zorgvuldig proces waarin temperatuur en vochtgehalte op de juiste manier op elkaar afgestemd worden, ontstaat het prachtige thermohout. En dat alleen met stoom en warmte, zonder toevoeging van metalen of chemicaliën. Een milieuvriendelijk proces dus.

DB keukens

DB keukens

Het toevoegen van een prachtige keuken aan uw houten woning is een stap die uw ruimte werkelijk tot leven brengt. Wij begrijpen dat elk detail telt bij het bouwen van uw droomruimte.

DB Keukens heeft een uitgebreid assortiment aan complete keukens en maatwerk keukens die naadloos aansluiten bij uw houten constructie. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak modern ontwerp, de warmte van een landelijke uitstraling, een industriële stijl of zelfs een houten keuken. Bij DB Keukens kunt u rekenen op eerlijk advies, professionele montage door eigen mensen en een uitstekende service.

Disegni

Disegni

Bij Disegni vindt u hoogwaardige stalen of aluminium kozijnen, schuifpuien, vouwwanden en binnendeuren. Door glazen schuifpuien in uw woning te plaatsen, verbindt u de leefruimte met de buitenwereld. De populaire aluminium kozijnen en binnendeuren van Disegni geven een minimalistische en moderne uitstraling aan uw houten woning. Bij Disegni staat aandacht voor detail en vakmanschap centraal.

Hardeman Isolatie

Hardeman Isolatie

Hardeman Isolatie levert en monteert kwalitatieve, geïsoleerde dak- en wandpanelen. Bij Hardeman Isolatie kunt u kiezen voor een sandwichpanelen dak voor op uw houten woning.

Het lichte gewicht van de sandwichpanelen zorgt ervoor dat de montage van de panelen makkelijk en snel te regelen is. Sandwichpanelen bestaan uit isolatiemateriaal dat tussen twee metalen platen is geplaatst, daarom geven sandwichpanelen uw houten gebouw een uitstekende thermische isolatie. De strakke afwerking van de panelen zorgt voor een modern en afgewerkt eindresultaat.

Bouwbedrijf van Ee

Bouwbedrijf van Ee

Zonder een goede fundering zal een woning niet stevig staan en zal het gebouw al snel gaan verzakken. Een fundering plaatsen voor uw houten woning is noodzakelijk en zeer belangrijk.

Bouwbedrijf van Ee verzorgt het volledige proces, van graafwerkzaamheden tot het nauwkeurig leggen van de benodigde fundering. Hierdoor wordt er een stevige basis gecreëerd waarop uw houten woning veilig kan worden gebouwd.

Wat zeggen klanten over ons

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.