Ontwerpen - Geldersche Woningbouw

Ontwerpen

afbeeldingOntwerpen

Bekijk hier een aantal van de meest recente ontwerpen.

Wij hebben eigen ontwerpers in huis, waardoor we in staat zijn om unieke ontwerpen te creëren zonder dat er een externe architect nodig is. Iedereen is anders en heeft een verschillende smaak. Zo ook onze ontwerpen. Onze ontwerpers zullen u helpen met het vormgeven van de stijl die bij u past.

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Met houtskeletbouw is er ontzettend veel mogelijk! Van bungalow met plat dak tot luxe villa met rieten dak of een schuurwoning.

De stijl van uw nieuwe houten woning wordt onder andere bepaald door de keuze van houtsoort, maar natuurlijk doet de vorm van het gebouw ook erg veel. Er zijn tal van extra opties die u kunt toevoegen om uw houten woning helemaal naar wens te maken.

Precies zoals u het ziet

Precies zoals u het ziet

Geen platte ontwerpen in een schets, maar echt in 3D! Onze ontwerpers zullen een fotorealistisch beeld creëren, zoals u hier kunt zien.

Het voordeel van zo’n 3D ontwerp is dat u precies de houten woning krijgt zoals het uitgetekend is. Zelfs de omgeving waar het gebouw in komt te staan wordt vaak meegenomen in het ontwerp.

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Woningbouw voor u kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe houten woning!

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte woning een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw houten gebouw aan al uw wensen voldoet, of het nu gaat om extra opbergruimte, een gezellige buitenlounge of een multifunctionele werkruimte.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen. Wacht niet langer en laat uw woningbouwdromen werkelijkheid worden met Geldersche Woningbouw!

Stap 1 van 2

Heeft u een kavel?(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Wat zeggen klanten over ons

  Bekijk projecten

  Bekijk projecten

  Stel uw eigen woning samen

  Stel uw eigen woning samen

  Onze werkwijze

  Onze werkwijze

  Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

  Eigen ontwerpen
  Eigen ontwerpen
  Geen externe architect benodigd.
  Vaste prijs
  Vaste prijs
  Een vaste prijs voor de houtbouw.
  Hoge bouwsnelheid
  Hoge bouwsnelheid
  Binnen twee weken wind- en waterdicht.
  Snelle levertijd
  Snelle levertijd
  Binnen één jaar leveren.