Projectontwikkeling met Geldersche Woningbouw - Geldersche Woningbouw
afbeeldingProjectontwikkeling met <br> Geldersche Woningbouw

Projectontwikkeling met
Geldersche Woningbouw

9.6

(961)

Kies voor projectontwikkeling met minimale kosten en maximaal resultaat.

Als u bouwprojecten wilt realiseren, dan start dat bij een traject voor projectontwikkeling. En daarbij komen flink wat regels en richtlijnen om de hoek kijken. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Geldersche Woningbouw kan u van begin tot eind ondersteunen, van het opzoeken en naleven van de regels, tot de realisatie van uw bouwwerken. We vertellen waar u rekening mee moet houden en hoe bij ons projectontwikkeling in zijn werk gaat.

Projectontwikkeling met passie, kennis & expertise

Projectontwikkeling met passie, kennis & expertise

Als enthousiaste, doelgerichte en passionele houtbouwers helpen we u bij Geldersche Woningbouw graag bij het ontwikkelen van uw grondpositie. Wij hebben kennis van regels, vergunningen en andere relevante zaken, en ondersteunen u graag met onze expertise.

Uiteraard houdt u de regie in handen! Na een kennismaking zetten we graag een eerste schetsplan met globale verkenning van de ruimtelijke en financiële haalbaarheid voor u op. Op basis daarvan kunt u keuzes maken, en kunnen we samen besluiten wie welke bijdrage kan en gaat leveren. Indien wenselijk bieden we een netwerk van experts.

Ons doel is om u te ontzorgen, en optimaal financieel resultaat na te streven. Zo kunnen wij onze passie vormgeven: houten woningen realiseren! En daarom bieden we u graag onze kennis en expertise aan om het projectontwikkeling resultaat te bereiken dat u wilt!

Wat is projectontwikkeling?

Wat is projectontwikkeling?

Projectontwikkeling is het proces waarbij een bouw- of vastgoedproject van idee tot realisatie wordt gebracht. Dit omvat in de basis een reeks aan activiteiten die plaatsvinden tijdens verschillende fasen, waaronder het onderzoeken van de haalbaarheid van het project, het aanvragen van de juiste vergunningen, de ontwerp- en realisatiefase en uiteraard ook de financiering.

Projectontwikkeling betekenis: de activiteiten die erop gericht zijn om nieuwe gebouwen of bouwgrond tot stand te brengen.

Projectontwikkeling vastgoed

Projectontwikkeling vastgoed

Bij vastgoed projectontwikkeling kan het gaan om een of meerdere huizen, bouwgrond, bedrijfspanden als winkels en fabrieken, maar ook vakantieparken en overige projecten waarbij bebouwing of bouwgrond nodig is.

Geldersche Woningbouw als partner voor projectontwikkeling

Geldersche Woningbouw als partner voor projectontwikkeling

Wanneer u zelf aan de slag wilt met projectontwikkeling, bijvoorbeeld omdat u veel grond heeft waar u financieel gewin uit wilt halen, dan komt daar flink wat bij kijken. U dient op de hoogte te zijn van de landelijke, provinciale en gemeentelijke regels. Tevens is het fijn als u weet hoe u de grond zo goed mogelijk kunt benutten. Bijvoorbeeld qua ontwerp en inrichting, grootte van de woningen, et cetera.

Bij Geldersche Woningbouw fungeren we als partner voor projectontwikkeling, van begin tot eind. Samen met u gaan we door de verschillende fasen van projectontwikkeling. Daar zoomen we graag wat dieper op in, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Geldersche Woningbouw als partner voor projectontwikkeling

Geldersche Woningbouw als partner voor projectontwikkeling

          ✓      Wij kiezen voor duurzame projectontwikkeling

          ✓      Wij streven naar uitstekende prijs-kwaliteit

          ✓      Wij weten de regels en ondersteunen u als partner

          ✓      Wij kunnen mee investeren en participeren

          ✓      Wij ontwikkelen vastgoed, van ontwerp tot realisatie

Werkwijze projectontwikkeling

1.     Initiatiefase: haalbaarheid van ideeën

Dit is de fase waarin een idee voor een project wordt bedacht. Het kan een idee zijn voor woningbouw, commerciële ruimtes, kantoren, industriële sites, vakantieparken of gemengde ontwikkelingen. De haalbaarheid van het project wordt onderzocht, inclusief marktonderzoek, financiële analyses en risicobeoordeling.

Mogelijk heeft u zelf al een idee, of begint u vanaf blanco. Wij sparren met u en vertellen vanuit onze ervaring wat slimme opties en mogelijkheden zijn.

 

2.     Concept- en ontwerpfase van project

In deze fase worden de eerste schetsen en plannen gemaakt. Onze ervaren ontwerpers ontwikkelen concepten die later verfijnd kunnen worden tot gedetailleerde ontwerpen. Uiteraard leveren we u ook 2D- en 3D-tekeningen aan, zodat u een goed beeld krijgt van de resultaten die mogelijk zijn. Aanpassingen maken is uiteraard nog mogelijk.

 

3.     Planning en vergunningen projectontwikkeling

Voordat er gebouwd kan worden, moeten de nodige vergunningen en goedkeuringen worden verkregen van lokale of regionale overheden. Dit proces omvat het voldoen aan bestemmingsplannen, bouwvoorschriften en milieuvoorschriften. Tevens wordt er een planning opgesteld, zodat we de projectontwikkeling van A tot Z gecoverd hebben. Geldersche Woningbouw kent de regels in uw gemeente.

 

4.     Financiering in orde maken voor het project

Een cruciale fase waarin de nodige financiering voor het project wordt veiliggesteld. Dit kan eigen vermogen van de projectontwikkelaar zelf omvatten, maar ook leningen van banken, investeringen van investeerders of een combinatie van financieringsbronnen. Bij Geldersche Woningbouw kunnen we zelfs mee investeren en participeren. Uiteraard in goed overleg. We spreken deze mogelijkheid graag met u door.

 

5.     Realisatiefase van het vastgoedproject

Tijdens deze fase wordt het project daadwerkelijk gebouwd. Hier heeft u bij Geldersche Woningbouw geen omkijken naar. Wij realiseren bouwwerken zoals houten woningen prefab in onze grote werkplaats. Zodra de voorbereidingen gedaan zijn hoeven we dit slechts nog op locatie in elkaar te zetten. Wij zorgen voor toezicht op de bouwplaats, het regelen van de logistiek en alles wat er nog meer bij komt kijken.

 

6.     Afwerkings- en opleveringsfase

Na voltooiing van het bouwproces doorlopen we alles met u, voordat u tekent voor akkoord. U als projectontwikkelaar kunt nu aan de slag met de laatste afwerkingen en de uiteindelijke oplevering voor gebruik, zoals verhuur of verkoop. Ook in dit proces kunnen we u bij Geldersche Woningbouw ondersteunen, met tips en hulp.

 

7.     Eventuele nazorg en onderhoud

Deze fase omvat de periode na oplevering waarbij de ontwikkelaar verantwoordelijk kan zijn voor het oplossen van gebreken of het afhandelen van garantieclaims. Bij Geldersche Woningbouw staan we voor onze kwaliteit en geniet u uiteraard van garantie op de gerealiseerde bouwwerken. Wij adviseren u tevens over het onderhoud.

Vrijblijvende offerte voor projectontwikkeling

Vrijblijvende offerte voor projectontwikkeling

Samenwerken voor projectontwikkeling is maatwerk. Bij Geldersche Woningbouw hebben we door de jaren heen al heel wat mooie projecten (mede) mee mogen realiseren. Uiteraard kunnen we u alvast meer informatie geven, en we vinden het tevens belangrijk dat we tot in detail in gesprek gaan over uw wensen en verwachtingen. We nodigen u daarom van harte uit om langs te komen in onze showroom in Kootwijkerbroek (Gelderland). Zo krijgt u ook alvast een goed beeld bij wat we kunnen realiseren, en nemen we door wat we als partner voor projectontwikkeling voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Woningbouw voor u kan betekenen? Vraag nu advies en een vrijblijvende offerte aan!

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte gebouwen voor een project een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw project aan al uw wensen voldoet.

Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen. Wacht niet langer en laat uw woningbouw dromen werkelijkheid worden met Geldersche Woningbouw!

Stap 1 van 2

Heeft u een kavel?(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Geldersche Woningbouw als partner voor ontwikkeling vakantieparken

  Geldersche Woningbouw als partner voor ontwikkeling vakantieparken

  Naast het realiseren van (meerdere) woningen en volledige woningbouwprojecten, bent u bij ons ook het juiste adres als u een partner zoekt voor het ontwikkelen of uitbreiden van vakantieparken. Denk aan prachtige recreatiewoningen op een park of een restaurant- en receptiegebouw op een camping. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Zo stemmen we de huisjes perfect af op de wensen en stijl van uw huidige park, uiteraard in een eigentijds jasje. Van knusse douglas blokhutten tot strakke houten woningen met zadeldak, neemt u zelf eens een kijkje bij onze vakantiepark projecten en laat u inspireren voor de ontwikkeling of uitbreiding van uw recreatieve bestemming.

  Wij kiezen voor duurzame projectontwikkeling!

  Wij kiezen voor duurzame projectontwikkeling!

  Duurzaamheid staat bij Geldersche Woningbouw hoog in het vaandel. Niet alleen omdat we het zelf belangrijk vinden, maar ook omdat uw te realiseren projecten bij voorkeur aan bepaalde eisen voldoen. Dit vanuit wetgeving, of verwachte wetgeving op het gebied van milieu en duurzaamheid. Wij realiseren projecten toekomstproof!

  Zo realiseren we woningen en vakantiehuizen van hout, een duurzaam materiaal dat CO2 opslaat en daardoor de impact op het milieu beperkt. Deze hernieuwbare grondstof wordt bovendien uit beheerde bossen gehaald, waarbij er ook steeds nieuwe bomen terug geplant worden. En zo is de cyclus rond en blijven we met houten woningen op een slimme manier genieten van rust, ruimte en een comfortabele leefomgeving.

  Neem contact op met Geldersche Woningbouw voor projectontwikkeling

  Neem contact op met Geldersche Woningbouw voor projectontwikkeling

  Spreken onze werkwijze en duurzame gebouwen u aan? Zoekt u een partner voor projectontwikkeling die u kan ontzorgen en uit ervaring mee kan denken over de mogelijkheden? Geldersche Woningbouw staat voor u klaar!

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, waarin we graag kijken of er een match is. Samen gaan we voor uitstekende projectontwikkeling waarbij we rekening houden met factoren als wetgeving, financiën, haalbaarheid, en prijs-kwaliteit.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Geldersche Woningbouw voor u kan betekenen? Vraag nu advies en een vrijblijvende offerte aan!

  Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte gebouwen voor een project een belangrijke beslissing is, en we willen u graag helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw project aan al uw wensen voldoet.

  Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen. Wacht niet langer en laat uw woningbouw dromen werkelijkheid worden met Geldersche Woningbouw!

  Stap 1 van 2

  Heeft u een kavel?(Vereist)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

   Wat zeggen klanten over ons

   Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

   Eigen ontwerpen
   Eigen ontwerpen
   Geen externe architect benodigd.
   Vaste prijs
   Vaste prijs
   Een vaste prijs voor de houtbouw.
   Hoge bouwsnelheid
   Hoge bouwsnelheid
   Binnen twee weken wind- en waterdicht.
   Snelle levertijd
   Snelle levertijd
   Binnen één jaar leveren.