Een casco woning op jouw vrije bouwkavel? Ontdek de voordelen

Ik heb een kavel

afbeeldingIk heb een kavel

Van harte gefeliciteerd met uw kavel!

Op naar de vervolgstap. Voor u het weet staat er een prachtige woning. Wij vertellen u graag meer over ons woning concept. We kiezen altijd één van de basismodellen als uitgangspunt. Zo staat er een solide basis. Voordat we afspreken is het handig als we weten wat er gebouwd mag en kan worden. Daarom is het handig als u tijdens de afspraak al een kavelpaspoort mee hebt. Kom eens naar de showroom kijken naar één van onze voorbeeldwoningen.

Wat is een casco woning?

Een casco woning is een woning die wind- en waterdicht wordt opgeleverd. Door als koper zelf de afwerking te organiseren kan er flink wat geld bespaart worden. Een belangrijk punt want zo kunt u uw geld op een andere manier besteden. Wilt u toch liever alles geregeld hebben? Ook dat is mogelijk bij Geldersche Woningbouw.

De houten woningen die we bouwen zijn altijd gebaseerd op een van de basismodellen. Wanneer de keuze voor een model is gemaakt kunnen we de woning personaliseren. Dat doen we aan tafel met onze ontwerper. Verschillende soorten gevelbekleding kunnen worden toegepast. Ook kunnen er opties aan worden toegevoegd zoals een dakkapel, risaliet of bijvoorbeeld een garage. De houten woning wordt vooraf in onze moderne werkplaats helemaal voorbereid. Daardoor wordt de bouwtijd op locatie flink ingekort. Ook staan de weersomstandigheden tijdens de bouw niet in de weg.

Nu u al een kavel heeft wilt u weten waar u aan toe bent. Met onze configurator is het mogelijk om een goede indicatie te krijgen van de uiteindelijke investering.

De werkwijze van Geldersche Woningbouw

De werkwijze van Geldersche Woningbouw

Hoe wij werken kunt u lezen in ons stappenplan. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg van de woning. Op deze manier helpen wij mensen aan hun droomhuis! Ontdek meer over wie wij zijn en hoe we zijn begonnen.

Ons aanbod

Ziet u uzelf al wonen op een vrije kavel in een woning van Geldersche Woningbouw? We bieden diverse soorten cataloguswoningen aan. De basis ligt bij het kiezen van 1 van de 5 houtskeletbouw woningen. Vervolgens kunnen er extra opties gekozen worden gebaseerd op bijvoorbeeld een moderne of landelijke stijl. Kiest u voor ruimte?

Naast de standaarden die in de configurator worden aangeboden is het mogelijk om een maatwerk woning te maken. Daarom is het altijd nuttig om eens te komen kijken. Maak daarom gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Heeft u nog geen kavel? Bekijk de configurator voor inspirerende ideeën.

 

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.