Een casco woning laten bouwen? Bekijk eens online onze modellen

Ik heb nog geen kavel

afbeeldingIk heb nog geen kavel

Leuk dat u interesse heeft in een houten woning!

Voordat u een woning gaat bouwen is het nodig een kavel te hebben. Uiteraard is het goed om eerst uit te zoeken of alles haalbaar is. Daarvoor is de configurator bedoeld.  Daar kunt u al een indicatieve prijs inzien van de woning die u zelf samenstelt. Het is in deze fase nog wat te vroeg om met elkaar om tafel te gaan. Wanneer u weet wat er op het kavel gebouwd mag worden dan kunnen we concrete stappen zetten. Denk hierbij een een kavelpaspoort en een beeldkwaliteitsplan.

Wat is een casco woning?

Een casco woning is een woning die wind- en waterdicht wordt opgeleverd. Door als koper zelf de afwerking te organiseren kan er flink wat geld bespaart worden. Een belangrijk punt want zo kunt u uw geld op een andere manier besteden. Wilt u toch liever alles geregeld hebben? Ook dat is mogelijk bij Geldersche Woningbouw.

De houten woningen die we bouwen zijn altijd gebaseerd op een van de basismodellen. Wanneer de keuze voor een model is gemaakt kunnen we de woning personaliseren. Dat doen we aan tafel met onze ontwerper. Verschillende soorten gevelbekleding kunnen worden toegepast. Ook kunnen er opties aan worden toegevoegd zoals een dakkapel, risaliet of bijvoorbeeld een garage. De houten woning wordt vooraf in onze moderne werkplaats helemaal voorbereid. Daardoor wordt de bouwtijd op locatie flink ingekort. Ook staan de weersomstandigheden tijdens de bouw niet in de weg

De werkwijze van Geldersche Woningbouw

De werkwijze van Geldersche Woningbouw

Hoe wij werken kunt u lezen in ons stappenplan. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg van de woning. Op deze manier helpen wij mensen aan hun droomhuis! Ontdek meer over wie wij zijn en hoe we zijn begonnen.

Ons aanbod

Ziet u uzelf al wonen op een vrije kavel in een woning van Geldersche Woningbouw? Maar heeft u nog geen kavel gekocht? Dan zit u nog in het voortraject en is het nog iets te vroeg om het bouwplan concreet te maken. Wat u wel kunt doen is het bekijken van de configurator zodat u kunt inspelen op uw eigen wensen en behoeften.

Heeft u wel een kavel? Dan kunnen we kennismaken en kunt u een kijkje in de showroom nemen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons!

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.