Showroom - Geldersche Woningbouw

Showroom

afbeeldingShowroom

Welkom in de showroom!

In onze showroom krijgt u de gelegenheid om onze diverse bouwstijlen, materialen en afwerkingen te verkennen. Of u nu op zoek bent naar een modern, klassiek, landelijk of eigentijds ontwerp, we kunnen het allemaal realiseren. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces en uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Onze showroom is niet alleen een plek om te kiezen, maar ook om te inspireren. Laat u verrassen door onze ontwerpen! We hebben een houten woning voor de deur staan, zodat u kunt ervaren wat de mogelijkheden zijn en hoe het klimaat in een houten huis voelt.

Maak een afspraak, zodat we de tijd kunnen inplannen die u verdient.

Speciaal voor u

Speciaal voor u

Een persoonlijk gesprek en gepast advies vinden we belangrijk. Graag nemen we de tijd voor u. Wij vragen u om een afspraak te maken, zo weten we zeker dat onze adviseurs de tijd voor u kunnen nemen om uw wensen te bespreken.

Afspraak maken

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

In het Geldersche dorp Kootwijkerbroek, in de buurt van Barneveld, vindt u onze showroom. Parkeren kan bij ons uiteraard gratis voor de deur. Ook hebben we een laadpaal om uw elektrische auto op te laden. Plan uw route naar Geldersche Woningbouw via onderstaande knop!

Alles op maat

Alles op maat

Van landelijk tot modern, van klein tot groot. In onze showroom kunt u het allemaal bekijken. We hebben verschillende vormen en materialen toegepast, zodat u deze kunt ervaren. Onze adviseurs laten u graag verschillende materialen zien, zoals soorten dakpannen, isolatie en gevelbekleding.

Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn op afspraak geopend op de volgende tijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur

 

Wees welkom!

Wat zeggen klanten over ons

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bekijk projecten

Bekijk projecten

Contact

Contact

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.