Prefab woning kopen? Woon duurzaam in ons houten model Orion
Home / Modellen / Woning Orion

Woning Orion

afbeeldingWoning Orion

Deze kempische woning heeft een symmetrisch zadeldak van 50 graden. Een toegankelijke bouwstijl voor iedere omgeving.

Modelwoning Orion staat bekend om zijn kempische stijl. Een echt authentiek huis. De woning heeft geen dakoverstekken aan de voor- en achterzijde. Daarnaast heeft het zichtbare (zinken) goten en afvoeren. Nog een kenmerkend punt is dat de kopgevels de zijwanden en het dak voorbijschieten. Voor een warm gevoel: het huis heeft een (sier)schoorsteen op de kopgevels.

Net als alle andere houten woningen die u hier vindt, is deze woning aan te passen naar wens. Binnen ons concept van wonen maakt het alleen voor de stijl uit welke woning u kiest. Onze plattegronden zijn universeel uitwisselbaar en uiteraard kunnen deze naar smaak worden aangepast. De plattegronden zijn op basis van onze jarenlange ervaring ontworpen. Maximale ruimte met een logische indeling.

Basisplattegronden

Begane grond
Begane grond
Begane grond levensloopbestendig
Begane grond levensloopbestendig
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Een unieke woning

Een unieke woning

Iedere woning is uniek. Dat komt omdat er zoveel mogelijkheden zijn. In de configurator zijn er al enkele te vinden waarmee u een prijsindicatie krijgt. Denk bij variëren aan grootte, materiaalkeuze, afwerkingsniveau, indeling en aanbouw(en). Als u concrete bouwplannen hebt adviseren we u graag over alle mogelijke keuzes.

Snelle oplevering

Snelle oplevering

Door onze jarenlange ervaring in de houtbouw weten we hoe we efficiënt kunnen bouwen. Dat doen we. In onze moderne werkplaats werken wij dagelijks met geavanceerde machines om de houten prefab elementen klaar te maken voor montage. Hierdoor hebben we een snelle bouwtijd en een korte levertijd. Wilt u zelf onze werkplaats bezoeken? Dat kan. Maak even een afspraak en we geven u graag een rondleiding!

Wat zeggen klanten over ons

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.