Prefab huis laten bouwen? Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden
Home / Modellen / Woning Sirius

Woning Sirius

afbeeldingWoning Sirius

Extra beschutting onder het verlengde dak met als eyecatcher een grote, open spant.

Wanneer u woning Sirius als uitgangspunt neemt dan is een open spant in de voor- of achtergevel vanzelfsprekend. Dat is hét kenmerk van dit basismodel. Dankzij het doorstekende dak is het leefgebied van deze woning net wat groter. Het verbind met buiten. Dankzij de toepassing van verschillende soorten gevelbekleding en opties is deze woning gemakkelijk naar wens te configureren. Van klassiek tot modern is er binnen deze bouwstijl van alles mogelijk.

Net als alle andere houten woningen die u hier vindt, is deze woning aan te passen naar wens. Binnen ons concept van wonen maakt het alleen voor de stijl uit welke woning u kiest. Onze plattegronden zijn universeel uitwisselbaar en uiteraard kunnen deze naar smaak worden aangepast. De plattegronden zijn op basis van onze jarenlange ervaring ontworpen. Maximale ruimte met een logische indeling.

Basisplattegronden

Begane grond
Begane grond
Begane grond levensloopbestendig
Begane grond levensloopbestendig
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Een unieke woning

Een unieke woning

Iedere woning is uniek. Dat komt omdat er zoveel mogelijkheden zijn. In de configurator zijn er al enkele te vinden waarmee u een prijsindicatie krijgt. Denk bij variëren aan grootte, materiaalkeuze, afwerkingsniveau, indeling en aanbouw(en). Als u concrete bouwplannen hebt adviseren we u graag over alle mogelijke keuzes.

Snelle oplevering

Snelle oplevering

Door onze jarenlange ervaring in de houtbouw weten we hoe we efficiënt kunnen bouwen. Dat doen we. In onze moderne werkplaats werken wij dagelijks met geavanceerde machines om de houten prefab elementen klaar te maken voor montage. Hierdoor hebben we een snelle bouwtijd en een korte levertijd. Wilt u zelf onze werkplaats bezoeken? Dat kan. Maak even een afspraak en we geven u graag een rondleiding!

Wat zeggen klanten over ons

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.