Prefab houten huis laten bouwen? Ontdek onze maatwerk opties
Home / Modellen / Woning Xena

Woning Xena

afbeeldingWoning Xena

Een houten woning met plat dak heeft boven ontzettend veel ruimte. Praktisch en eigentijds.

Dit basismodel wordt altijd uitgevoerd met een plat dak. Met exact dezelfde plattegrond als de andere modelwoningen profiteert deze woning van een grotere woonoppervlakte op de eerste verdieping. Met de toepassing van thermisch gemodificeerde gevelbekleding is een onderhoudsarme, houten woning een feit.

Net als alle andere houten woningen die u hier vindt, is deze woning aan te passen naar wens. Binnen ons concept van wonen maakt het alleen voor de stijl uit welke woning u kiest. Onze plattegronden zijn universeel uitwisselbaar en uiteraard kunnen deze naar smaak worden aangepast. De plattegronden zijn op basis van onze jarenlange ervaring ontworpen. Maximale ruimte met een logische indeling.

Basisplattegronden

Begane grond
Begane grond
Begane grond levensloopbestendig
Begane grond levensloopbestendig
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Een unieke woning

Een unieke woning

Iedere woning is uniek. Dat komt omdat er zoveel mogelijkheden zijn. In de configurator zijn er al enkele te vinden waarmee u een prijsindicatie krijgt. Denk bij variëren aan grootte, materiaalkeuze, afwerkingsniveau, indeling en aanbouw(en). Als u concrete bouwplannen hebt adviseren we u graag over alle mogelijke keuzes.

Snelle oplevering

Snelle oplevering

Door onze jarenlange ervaring in de houtbouw weten we hoe we efficiënt kunnen bouwen. Dat doen we. In onze moderne werkplaats werken wij dagelijks met geavanceerde machines om de houten prefab elementen klaar te maken voor montage. Hierdoor hebben we een snelle bouwtijd en een korte levertijd. Wilt u zelf onze werkplaats bezoeken? Dat kan. Maak even een afspraak en we geven u graag een rondleiding!

Wat zeggen klanten over ons

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.