Houten woning kopen? Wij ontwerpen uw droomhuis op maat
Home / Modellen / Woning Luna

Woning Luna

afbeeldingWoning Luna

Veel licht inval en modern ogend. Een fijn lijnenspel om naar te kijken. Dezelfde inhoud en ruimte als al onze andere basismodellen.

Kenmerkend voor dit basismodel is dat de zijwanden en het dak aan de voor- en achterzijde van het huis doorsteken. Ook heeft het dak aan de zijden van het huis geen overstekken en zijn de goten verwerkt in de wanden zodat ze niet zichtbaar zijn. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval waardoor de connectie met buiten wordt benadrukt. Uiteraard is dit slechts de basis. Andere materialen of opties kunnen worden gebruikt en toegevoegd. Op deze manier is van ieder basismodel een woning te maken die authentiek is. Precies zoals u wilt.

Net als alle andere houten woningen die u hier vindt, is deze woning aan te passen naar wens. Binnen ons concept van wonen maakt het alleen voor de stijl uit welke woning u kiest. Onze plattegronden zijn universeel uitwisselbaar en uiteraard kunnen deze naar smaak worden aangepast. De plattegronden zijn op basis van onze jarenlange ervaring ontworpen. Maximale ruimte met een logische indeling.

Basisplattegronden

Begane grond
Begane grond
Begane grond levensloopbestendig
Begane grond levensloopbestendig
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Een unieke woning

Een unieke woning

Iedere woning is uniek. Dat komt omdat er zoveel mogelijkheden zijn. In de configurator zijn er al enkele te vinden waarmee u een prijsindicatie krijgt. Denk bij variëren aan grootte, materiaalkeuze, afwerkingsniveau, indeling en aanbouw(en). Als u concrete bouwplannen hebt adviseren we u graag over alle mogelijke keuzes.

Snelle oplevering

Snelle oplevering

Door onze jarenlange ervaring in de houtbouw weten we hoe we efficiënt kunnen bouwen. Dat doen we. In onze moderne werkplaats werken wij dagelijks met geavanceerde machines om de houten prefab elementen klaar te maken voor montage. Hierdoor hebben we een snelle bouwtijd en een korte levertijd. Wilt u zelf onze werkplaats bezoeken? Dat kan. Maak even een afspraak en we geven u graag een rondleiding!

Wat zeggen klanten over ons

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.