Geldersche Woningbouw geeft ruimte - Geldersche Woningbouw
afbeeldingGeldersche Woningbouw <br>geeft ruimte

Geldersche Woningbouw
geeft ruimte

9.4

(928)
Ruimte om te wonen

Ruimte om te wonen

Wonen is het fijnst als je ruimte hebt. Dat is wat je verdient. Geldersche Woningbouw geeft ruimte aan de dingen die zo gewoon zijn om te doen, maar fijner is wanneer het huis als een thuis is. Geldersche Woningbouw geeft ruimte voor samenzijn, ruimte voor buitenleven en ruimte voor ontspanning.

Een omgeving waar je thuis komt, waar je je goed voelt. Een woning die helemaal naar jullie wens is. Dat is pas thuiskomen.

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen, om te ontspannen en ruimte voor het gezin. De vrijheid in een eigen vrijstaande houten woning door ruimte voor ideeën.

Ontmoet de makers van ruimte

Ervaar de ruimte in een eigen vrijstaande houten woning door ruimte voor ideeën. Wij geven de ruimte voor eigen inbreng. Sterker nog, dat vinden we erg belangrijk. U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken. We horen graag wat uw ideeën en wensen zijn!

Benieuwd naar de plaats waar we ruimte maken? De makers van ruimte aan het werk zien? We geven graag een rondleiding door onze moderne werkplaats waar we de prefab wanden produceren.

Maak gerust een afspraak. Ruimte en inspiratie genoeg in onze showroom.

Geldersche Woningbouw geeft ruimte. Ruimte om te wonen.

Eigen ontwerpen
Eigen ontwerpen
Geen externe architect benodigd.
Vaste prijs
Vaste prijs
Een vaste prijs voor de houtbouw.
Hoge bouwsnelheid
Hoge bouwsnelheid
Binnen twee weken wind- en waterdicht.
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Binnen één jaar leveren.